Sağlık çalışanını darp etti

Sağlık çalışanlarına yönelik şiddet olaylarının önüne geçilemiyor. Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 1 hasta ve 4 hasta yakını, cerrahi müdahale personelini darp etti. Sağlık çalışanını cerrahi makas ile yaralamaya kalkan saldırganlar Acil Servis’ten kaçtı.

Abone ol

Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bir hasta ve 4 hasta yakını cerrahi müdahale ekibinde görevli sağlık çalışanını darp etti.

Saldırıya uğrayan Acil Servis çalışanı Celalettin Karabıyık, olay anını anlattı.

Cerrahi müdahale çalışanı Karabıyık, hem yaralı kişi hem de yakınlarının tekme, tokat ve makaslı saldırısına uğradı.

Sağlık-Sen Sakarya Şube Başkanı Abdullah Sönmez de şiddete karşı Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne etkin yasa çağrısı yaptı.

Cerrahi Müdahale Birim Sorumlusu Mahmut Serdar da "saldırganlar arkadaşımızı camdan aşağı dahi atabilirlerdi" dedi.

Cerrahi müdahale uzmanı Celalettin Karabıyık’ı darbeden saldırganlar hastaneden kaçtı. Saldırıya uğrayan sağlık çalışanı kafasına da darbe aldığı için 24 saat gözetim altına alındı. İfade işleminin ardından polis saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.

ulusal.com.tr

Yunan kamuoyunda Doğu Akdeniz çatlağı Gündem Bakan Varank: Bu ihaneti asla unutmayız Gündem Hikmet Genç: HDP kapatılmalıdır Gündem Bakan Çavuşoğlu'ndan Nancy Pelosi açıklaması: Kaygı verici Gündem