Hande Erçel'in kız kardeşi Gamze Erçel'in ev pozu gündem oldu

Eşi Caner Yıldırım ve bebeği Aylin Mavi ile evlerinde sosyal izolasyona giren Gamze Erçel, ev halini paylaşınca tüm takipçilerinden yorum yağmuruna tutuldu.

Abone ol

Dünyaca ünlü Harry Potter adlı filmi izlerken fotoğrafını paylaşan Gamze Erçel, evinin lükslüğü ile herkesin dikkatini çekti.

Geçtiğimiz Nisan ayında tasarımcı Caner Yıldırım ile nikah masasına oturan ve Aralık ayında Aylin Mavi'yi kucaklarına alan çift, evde kendilerini güvende tutuyorlar.

Sosyal medya hesabını aktif bir şekilde kullanan Gamze Erçel ise bu dakikaları takipçileri ile paylaşıyor.

Erçel'in paylaştığı ev sineması fotoğrafı ise takipçileri tarafından çok beğenildi. Duvara projeksiyon yansıtarak izlediği Harry Potter filmini izlediği dakikaları ölümsüzleştiren Erçel altına "Bütün seriyi baştan izlemenin tam zamanı, sanki her ay izlemiyormuş gibi" notunu düştü.

Anadolu Üniversitesi Rektörü Şafak Ertan Çomaklı kimdir? Yaşam Kıvanç Tatlıtuğ koronavirüs şüphesiyle hastaneye kaldırıldı! Tatlıtuğ açıklama yaptı Yaşam Hadise ile Kaan Yıldırım evleri ayırdı Yaşam Astrolog Dinçer Güner'in 2020 yılı hakkında önceden yapmış olduğu yorumlar gündem oldu... Astrolog Dinçer koronavirüsü bildi mi? Yaşam