Şehitlere veda

Giresun, Gaziantep ve Şırnak'ta terör saldırılarında şehit olan 1 asker ve 2 polis için bugün memleketlerinde törenler düzenlendi. Onbinlerin katıldığı cenaze törenlerinde, terör örgütü PKK'ya tepki vardı.

Abone ol

Giresun'da PKK'lı teröristlerin roketli saldırısında şehit olan Astsubay Zafer Çalışkan için memleketi Ankara Kocatepe Cami'nde tören düzenlendi.

Şehit Çalışkan için binlerce yurttaş saf tuttu. Burada kılınan namazın ardından Şehit Astsubay Zafer Çalışkan Karşıyaka Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlandı.

Şehidin 15 yaşındaki kızı, babasını asker parkası ve asker selamıyla uğurladı. Şırnak'ta PKK'lı teröristler girdiği çatışmada yaralanan ve GATA'da tedavi gören Özel Harekat Polisi Ergin Şara'nın naaşını binlerce İzmirli karşıladı.

Şehit Şara İzmir Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapıyordu. Geçici görevle Şırnak'a gönderilmişti. Emekli olmak için dilekçe vermişti. PKK'lı teröristlerle 26 Nisan'da girdiği çatışmada ağır yaralanmıştı.

Şehit Ergin Şara, Beşikçioğlu Cami'nde kılınan cenaze namazının ardından Bornova Işıkkent Polis Şehitliği'ne defnedildi.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'ne IŞİD terör örgütü tarafından düzenlenen bombalı saldırıda ağır yaralanan ve dün tedavi gördüğü hastanede şehit olan Polis Memuru Mehmet Öter Elazığ'da toprağa verildi.

Öter 45 yaşındaydı. 20 yıldır polis memuru olarak çalışıyordu. Şehit Polis Mehmet Öter, Garnizon Şehitliği'nde toprağa verildi.

ulusalkanal.com.tr

TGB ve TLB birçok ilde 3 fidan için anma etkinliği düzenledi Gündem TGB ve TLB birçok ilde 3 fidan için anma etkinliği düzenledi Gündem K.Maraş'ta konteyner kente karşı çıkan yurttaşlara jandarma müdahalesi Gündem MHP’de olağanüstü kurultay tartışmaları sona yaklaşıyor Gündem