Bağcılar'da ihtiyaç sahipleri Ramazan'da lokantalarda ağırlanacak

Ramazana sayılı günler kala İstanbul’daki yerel belediyeler de hazırlıklarını tamamladı. Sokak iftarları, ramazan sohbetleri ve konserlerle ilgili planlamalar yapılırken ihtiyaç sahipleri de unutulmadı. Bağcılar Belediyesi "Askıda İftar" projesi ile dar gelirli vatandaşlara lokantalarda iftar yapabilme imkanı sağlayacak.

Abone ol

Ramazan ayının manevi havası İstanbul’u sardı. Belediyeler tarafından düzenlenecek, şenlikler, gösteriler, konserler, iftarlar ve hemşehri buluşmaları ile bu yılda ramazan dolu dolu yaşanacak.

Ramazan dahilinde ihtiyaç sahibi ailelerde unutulmayacak.

Belediyelerin her yıl yaptığı etkinlikler dışında bu yıl farklı olarak Bağcılar belediyesi tarafından "Askıda İftar" uygulaması hayata geçirilecek.

Hayırsever işadamlarının katkısıyla uygulanacak Askıda İftar uygulamasında ihtiyaç sahiplerilokantalardaağırlanacak

Gönül Sofraları adının verildiği lokantalardaki iftar sofralarına maddi durumu iyi olmayan aileler belediyeden alacakları iftar bileti ile gidecek.

Yine ramazan ayında "İftar Bileti Projesi"yle ilçede yardıma muhtaç 10 bin aileye 100'er liralık gıda çeki de dağıtılacak.

Vatandaşlar çeklerle ramazan kumanyasını, anlaşmalı marketlerden alabilecek.

HABER: EDA ÇON KAMERA: BÜLENT ÜNAL

ulusalkanal.com.tr

Haziran'da yağan yağmur üreticiyi büyük zarara uğrattı Yurt Hamile olduğunu öğrendiği kızını öldürdü Yurt 7. sınıf öğrencisinden 20 bin liralık vaat! Yurt 7 yaşına kadar lösemiyle savaştı! Acı haber geldi Yurt