Temizlik işçisi, başına demir parçası düşmesi sonucu hayatını kaybetti

Bakırköy'de bir temizlik işçisi, başına demir parçası düşmesi sonucu hayatını kaybetti. Olay yıkım çalışmalarının sürdüğü Bakırköy Spor Vakfı Sosyal Tesisleri'nde yaşandı.

Abone ol

Yıkım çalışmalarının sürdüğü Bakırköy Spor Vakfı Sosyal Tesisleri'nde bir temizlik işçisi başına demir parçası düşmesi sonucu hayatını kaybetti.

Bakırköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nde görevli Mustafa Yılmaz, yıkımın olduğu alanda sulama yapıyordu. Bu sırada başına bir demir parçası düştü. Yılmaz, olay yerinde hayatını kaybetti.

Yılmaz'ın cansız bedeni Yenibosna'daki Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

İşçinin hayatını kaybetmesinin ardından Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu da olay yerine gitti. Bu sırada yıkılan tesisi işleten kişilerle zabıtalar arasında gergin dakikalar yaşandı.

Şirket yetkililleri Serhat Varan, Şeref Varan ve Alper İnanç zabıtalarla kavga etti. Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu'nun kavgaya dahil olduğu iddia edildi. Dayak iddiasında bulunan şirket yetkilileri, karakola şikayette bulundu.

Konuyla ilgili Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu'ndan da yazılı bir açıklama geldi. Kerimoğlu, kendisine sözlü saldırıda bulunan şahıslar hakkında suç duyurusunda bulunacağını belirtti.

ulusal.com.tr

Şimşek: Güçlü büyüme performansımızın sürmesini öngörüyoruz Ekonomi Merkez Bankası Beklenti Anketi açıklandı: İşte dolar tahmini Ekonomi Bakan Özlü, büyüme rakamlarını değerlendirdi Ekonomi Türkiye üçüncü çeyrekte yüzde 11,1 büyüdü Ekonomi