Düşen uçağın pilotu Kahire'de iniş yapmayı talep etti iddiası

Mısır'ın Şarm El Şeyh kentinden Rusya'nın St. Petersburg kentine gitmek üzere havalandıktan kısa süre sonra Sina Yarımadası'nda düşen uçakla ilgili farklı iddialar ortaya atılıyor. Uçağın pilotunun kalkıştan sonra arıza nedeniyle Kahire'ye inmeyi talep ettiği belirtiliyor.

Abone ol

İddiaya göre uçağın pilotu kalkışın ardından rotasını değiştirmeyi teklif etti ve teknik sorunlardan dolayı Mısır’ın başkenti Kahire'ye iniş yapmayı talep etti.

Şarm El Şeyh havalimanından yapılan açıklamada, "Uçağın kalkmasının ardından pilot bağlantıya geçti ve teknik sorunu bildirdi. Rotayı değiştirmeyi ve Kahire havalimanında iniş talep etti. Daha sonra bağlantı koptu" denildi. (DHA)

AİRLİVE.NET'TE UÇAĞIN RADAR İLETİŞİMİ TÜRK YETKİLİLER TARAFINDAN KURULDU BİLGİSİ SİLİNDİ

Airlive.net'te yer alan bilgiye göre, Mısırlı yetkililer Sina üzerinde radar irtibatı kesilen uçakla iletişimin sağlandığını ve uçağın şu anda Türkiye üzerinden geçmekte olduğunu bildirdi.

Uçakla radar iletişimi Türk yetkililer tarafından kuruldu. Bu bilgi daha sonra Airlive.net sitesinden silindi. (Vatan)

Bükreş’te gece kulübünde yangın faciası: Çok sayıda ölü ve yaralı var Dünya 219 kişiyi taşıyan Rus yolcu uçağı Sina Yarımadası'na düştü Dünya Korkunç iddia: Hac’da ölü sayısı 7 bin 477 Dünya Viyana'daki Suriye toplantısı bitti Dünya