İran Resmi Haber Ajansı ulusalkanal.com.tr'nin haberini servis etti

İran Resmi Haber Ajansı ulusalkanal.com.tr'nin haberini servis etti. İran medyasında geniş yer bulan ve ses getiren o haberimiz şu şekilde yayınlandı: Muaz El Hatib itiraf etti.

Abone ol

İran Resmi Haber Ajansı ulusalkanal.com.tr'nin haberini servis etti. İran medyasında geniş yer bulan ve ses getiren o haberimiz şu şekilde yayınlandı: Muaz El Hatib itiraf etti.

İRNA (İran Resmi Haber Ajansı) Muaz El Hatib'in itiraf ettiğini yazdı. Türkiye'nin Ulusal Kanal Haber sitesini Suriye Muhalefetinin Etkin ismi Muaz El Hatib'in itiraflarını yazdı.

Muaz El Hatib kendi sitesinde itiraf etti: Suriye devleti teröristlerle savaşıyor.

Suriye muhalefetinin etkin isimlerinden Muaz El Hatib, sosyal medya hesabına itiraf niteliğinde açıklamaların yer aldığı bir makale yazdı. Suriye Devrimi Muhalefet Güçleri Koalisyonu adlı oluşumun eski başkanı olan Muaz El Hatib, "İtiraf ediyorum geçmişte siyasi bir hata yaptım ve ülkemizi kurtaracak başka bir devletin olacağını düşündüm!" dedi.

"Suriye rejimi hala Suriye’yi kontrol etmektedir. Rejim şu anda teröristlerle savaşıyor memurlarına maaş vermeye devam ediyor, halka kesintisiz elektrik ve su veriyor rejim hizmet etmeye devam ediyor"

Muaz El Hatip makalesinde, Türkiye'nin de aralarında bulunduğu "Suriye'nin Dostları Grubu"nu ağır ifadelerle suçladı.

"Suriye’nin Dostları grubu yalancı, hilekar ve ikiyüzlüdür. Suriye’yi içinde bulunduğu duruma bu grup düşürmüştür. İçlerinde bazıları var ki yıllardır devam eden Suriye krizinin çözülmesini arzulamıyor."

Haberin yer aldığı onlarca medya kuruluşundan bazıları şöyle:

http://khabaronline.ir/(X(1)S(ykol5lglkv3))/detail/386109/World/middle-east

http://www.jomhourieslami.com/1393/13930829/13930829_19_jomhori_islami_jahan_0017.html

http://gerdabnews.com/?p=11393

http://afarineshdaily.ir/afarinesh/News.aspx?NID=135954

http://www.farhangnews.ir/content/100170

http://jahannews.com/vdcjm8etvuqehvz.fsfu.html

ulusalkanal.com.tr

Türkiye'de, belki de dünyada bir ilk yaşanacak! Gündem Joe Biden'a havadan, denizden, karadan koruma Gündem TGB'den Biden protestosu Gündem TSK'dan F-tipi örgüt açıklaması Gündem