Davutoğlu'ndan Gül'ün adaylığı açıklaması

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün "Şu anda aktif siyasetin içerisinde olmayacağım" açıklamalarını değerlendirdi. Davuoğlu, "ne zaman takdir ederse kapımız açıktır" dedi

Abone ol

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Siyasete dönecek misiniz sorusuna "Şu anda siyasetin aktif siyasetin içerisinde olmayacağım" yanıtı verdi. "Şimdilik böyle bir düşüncem yok" dedi ancak ne zaman döneceği konusunda bir açıklamada da bulunmadı. Gül'ün bu sözleri Başbakan Ahmet Davutoğlu'na soruldu.

Davutoğlu, "ne zaman takdir ederse kapımız açıktır" dedi.

"Ne zaman kendileri taktir buyururlarsa her zaman AK Parti’nin kapıları açıktır. AK Parti’ye şuanda da katkıda bulunmaktadır, bundan sonra da partimizin hizmetinde olacağından hiç şüphemiz bulunmamaktadır."

14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle hastane ziyareti yapan Davutoğlu, "açılımda izleme kurulu oluşturuldu" iddialarını da değerlendirdi.

"Bazen ön almak şeklinde yapılan açıklamalar sürece fayda vermiyor. Çözüm Süreci Kurullarında yetkilendirdiğimiz arkadaşlarımızın dışında yapılan hiçbir açıklamanın kıymeti yoktur. ‘Bu 16 kişi olacakmış, şu kişilerden oluşacakmış’ bunların hiçbirisi doğru değildir."

Büyükburç'un kızlarından Erdoğan'ın Erol Büyükburç'un ölümü hakkındaki tuhaf açıklamasına yanıt geldi Gündem Oy kullanacaklar dikkat! Listeler askıya çıktı! TIKLA-SORGULA Gündem Erol Büyükburç'a veda! Gündem Ahmet Kural 'öldü' iddialarını yalanladı Gündem