Mahir Kaynak toprağa verildi

Hayatını kaybeden eski Milli İstihbarat Teşkilatı mensubu, Mahir Kaynak son yolculuğuna uğurlandı. Kaynak'ın cenazesine istihbarat camiasından dikkat çeken isimler de katıldı

Abone ol

81 yaşında hayatını kaybeden eski MİT mensubu, iktisatçı ve yazar Profesor Doktor Mahir Kaynak son yolculuğuna uğurlandı.

Kaynak için Ataşehir Mimar Sinan Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Törene Kaynak’ın kızı Deniz Ülke Arıboğan ve damadı Lütfi Arıboğan’ın yanı sıra İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Kadir Topbaş, İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, 1. Ordu Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak ve Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir aktıldı.

MİT camiasından çok sayıda ismin katıldığı törende dikkat çeken isimler ise MİT Eski Müsteşar Yardımcısı Cevat Öneş ile MİT Eski Kontrterör Daire Başkanı Mehmet Eymür oldu.

Mit Müsteşarlığı ve 9'uncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel de Kaynak'ın cenazesine çelenk gönderdi.

Mahir Kaynak’ın cenazesi kılınan cenaze namazının ardından Karacahmet Mezarlığı’na defnedildi.

ulusalkanal.com.tr

2 kez ertelenmişti Gündem Kanlı Pazar'ın 46. yılı Gündem Okul mezunları ve veliler Müdüre Orakçıoğlu'nun istifasını istedi Gündem Vatan Partisi'nin kurultayı Devlet Bahçeli'yi telaşlandırdı Gündem