Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz setinden devam kararı

ATV'nin sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, diğer setlerin aksine çekimlere devam kararı aldı.

Abone ol

Başrolünü Okan Yalabık'ın oynadığı dizi de sette bir dizi önlemin alınması kararlaştırılarak çekimlere devam edileceği açıklandı.

Alınan önlemler sonucunda dizide yer alacak figüran sayılarının minimum sayıya düşeceği ve yaş engeline takılan oyunculara ise sahne yazılmayacağı öğrenildi.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, sürekli ambulansın bekletildiği sette az sayıda mekan kullanıyor ve evlerinden alınan ekip sete çıkmadan önce çekim mekanlarında dezenfekte çalışmaları yapılıyor. Kolonya ve dezenfektan malzemeleri için de ciddi bir harcamanın yapıldığı dizinin 65 yaş üstündeki iki oyuncusu Sabina Toziya (73) ve Turgay Tanülkü (66) için sahne yazılmıyor. Öte yandan bir süre önce diziye dönen Sanem Çelik, Bodrum'da yaşadığı için annesinin sağlık sorunları nedeniyle izin aldı.

ulusal.com.tr

Hangisi uygunsuzca, yerli yersiz, gereksiz yere anlamına gelen ve sözlüklere girmiş bir ifade değildir? Kim Milyoner Olmak İster'de sorulan sorunun cevabı nedir? Zırt zırt doğru cevap mı? Medya Dudullu Postası hangi kanalda yayınlanmaya başlayacak? Dudullu Postası'nın konusu ne? Dudullu Postası oyuncu kadrosu... Medya Sercan'dan Barış'a flaş sözler! Survivor 2020 fragman izle... Adada sular durulmuyor! Medya Tutunamayanlar 11. bölüm izle… Tutunamayanlar 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Medya