Son dakika Kandilli Rasathanesi- AFAD deprem haberleri... Ordu Korgan'da deprem! Vali Yavuz'dan ilk açıklama

Ordu Korgan'da 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin derinliği 7 kilometre olarak açıklandı.

Abone ol

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı verilerine göre, saat 00:23'te Ordu Korgan'da 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin derinliği 7 kilometre olarak açıklandı.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü depremin büyüklüğünü 4.2, derinliğini ise 5 kilometre olarak açıkladı.

Ordu Valisi Yavuz'dan ilk açıklama

Ordu Valisi Seddar Yavuz, Korgan ilçesinde meydana gelen 4 büyüklüğündeki depreme ilişkin, "Şu ana kadar ulaşmış herhangi bir hasar tespiti yok." dedi.

Vali Yavuz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, konuyu yakından takip ettiklerini ve kentte şu anda bir sıkıntı olmadığını belirterek, "Şu ana kadar ulaşmış herhangi bir hasar tespiti yok. İlçe merkezinde de şu anda bir sıkıntı yok." diye konuştu.

Öte yandan, il genelinde hissedilen deprem sonrası bazı vatandaşlar sokağa çıktı.

ulusal.com.tr

Ebu Hanzala cezaevinden çıkmadan yeniden tutuklandı Gündem Kızılay'dan dezenfektan, maske ve tulum atağı Gündem Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü: Bu uygulama işi daha da kolaylaştırıyor Gündem Ceza indiriminden kimler yararlanacak? Av. Nusret Senem ve Av. Erkin Etike yanıtladı Gündem