Aslan'ın muhteşem dönüşü

Ziraat Türkiye Kupası yarı finalde 2-2 eşitliğin rövanşında Bursaspor'a konuk olan Galatasaray, 2-0 geriye düştüğü maçı 5-2 kazanarak finale adını yazdırdı.

Abone ol

Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde 2-2'nin rövanşında Bursaspor ile Galatasaray Bursa Atatürk Stadı'nda karşılaştı. Sarı-kırmızılılar, 2-0 geriye düştüğü karşılaşmayı 5-2 kazanarak adını finale yazdırdı.

Karşılaşmanın ilk yarısında Bursaspor 28'inci ve 33'üncü dakikada Fernando'nun golleri ile 2-0 öne geçti. Fakat ilk yarının uzatma dakikalarında Sneijder'in golüyle devre arasına 2-1 Bursaspor önde girdi.

İkinci yarının başlaması ile 50'nci dakikada sarı kırmızlıların kazandığı penaltıyı Selçuk ağlara yollayarak skoru eşitledi. 53 ve 68'de ise Burak farkı açtı. 71'inci dakikada tekrar bir panaltı kazanan Galatasaray'da bu kez Melo'nun vuruşu ağlarla buluştu ve Galatasaray 2-2'lik ilk maçın rövanşını 5-2 kazanarak adını finale yazdırdı.

Maçın 84'üncü dakikasında Burak Yılmaz kırmızı kart gördü.

Galatasaray, kupada 9 yıllık final hasretine son verdi. Son olarak 2004-2005 sezonunda final oynayan ve Fenerbahçe'yi yenerek kupayı alan sarı-kırmızılı takım, Bursaspor engelini geçerek 20'nci kez finale çıktı.

ulusalkanal.com.tr

İspanya'da ikinci raund Spor Tolga ve Hutchinson katılmadı! Spor Arda Turan'dan iyi haber Spor Ziraat Türkiye Kupası'nda finalistler belli oluyor Spor