Şeker Hoca lakaplı Celal Tilgen yaşamını yitirdi

Şeker Camii’nde uzun yıllar görev yaptıktan sonra 5 yıl önce emekli olan din görevlisi Celal Tilgen aramızdan ayrıldı. Tilgen, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Şeker Hoca olarak bilinen Tilgen Vatan Partisi üyesiydi.

Abone ol

Şeker Hoca’ olarak bilinen Celal Tilgen, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

Şeker Camii'nde uzun yıllar görev yaptıktan sonra yaklaşık 5 yıl önce emekli olan Celal Tilgen, bir süredir tedavi görüyor.

Malatya’da "Şeker Hoca" olarak bilinen emekli din görevlisi Celal Tilgen, Vatan Partisi'ne üye olmuştu.

Malatya’da ilk defa cuma namazı vaazında laptop kullanarak dikkatleri üzerine çeken Şeker Cami İmamı Celal Tilgen, kentte birçok sosyal etkinlikte adını duyurmuştu. Malatya’nın en renkli kişilerinden biri olan imam Celal Tilgen, cami içerisinde galoş uygulaması başlatarak, birçok çevreden takdir almıştı. Şeker Hoca en son olarak da camide ayakkabıları çalınan cemaat için bir uygulama başlatmış ve namaza gelen herkesin ayakkabılarını sigortalatmıştı.

Tilgen, eski Cumurbaşkanı Turgut Özal'a da dini danışmanlık yapmıştı.

Diyarbakır'da PKK'ya ağır darbe: 4 ton 57 kilogram esrar ele geçirildi Gündem Bahçeli'den Anayasa Mahkemesi açıklaması Gündem Doğu Perinçek Habertürk’te Azerbaycan’ın nasıl kazanacağını açıkladı: ABD ve kuklası Paşinyan’a karşı Ankara – Bakü - Moskova - Tahran ittifakı Gündem Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev: Azerbaycan’ın tek koşulu Ermenistan ordusunun geri çekilmesidir Gündem