Kayıp Balık Dori filminin konusu nedir? Kayıp Balık Dori bu akşam saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? Film hangi yaş aralığına uygun?

Bu akşam saat 20.00'de atv ekranlarına gelecek olan Kayıp Balık Dori filminin konusu nedir? Kayıp Balık Dori çocuklar için uygun mu?

Abone ol

Nemo ve Marlin’le birlikte mutlu mesut yaşayan, herkesin sevdiği unutkan mavi Tang balığı Dori aniden ailesinin kendisini arıyor olabileceğini hatırlayınca Marlin ve Nemo alarak okyanusu aşar ve Kaliforniya’nın prestijli rehabilitasyon merkezi ve akvaryumu olan Deniz Yaşam Enstitüsü'ne gider.

Annesiyle babasını bulmaya çalışan Dori, DYE’nin üç ilginç sakininin yardımına başvurur. Bunlar, sık sık çalışanlardan kaçıp duran huysuz ahtapot "Hank", eko-konumlama becerisinin düzgün çalışmadığını düşünen bir Beluga balinası "Bailey" ve miyop bir balina köpekbalığı olan "Destiny"'dir.

Enstitünün karmaşık iç yüzünü araştıran Dori ve arkadaşları, kusurlarının, dostluklarının ve ailenin sihrini keşfedecekleri, hayatlarını değiştirecek bir maceraya atılırlar.

Film her yaş aralığına uygundur.

ulusal.com.tr

Bugün Kanal 7 yayın akışında ne var? 31 Mayıs Pazar 2020 Kanal7 yayın akışı... Bu akşam Aşk Bir Rüya saat kaçta? Medya Bu akşam TV8 yayın akışında ne var? 31 Mayıs Pazar 2020 TV 8 yayın akışı... Survivor İletişim Ödülü saat kaçta? Medya FOX yayın akışı... 31 Mayıs Pazar 2020 FOX ekranlarında ne olacak? Özgür Dünya ve Dünyanın En Güzel Kokusu 2 saat kaçta? Medya Star yayın akışında bugün ne var? 31 Mayıs Pazar 2020 Star'da bugün hangi film ve diziler yayınlanacak? John Wick filmi kaçta yayınlanacak? Medya