Yolsuzlar Çetesi filminin konusu nedir? Filmin oyuncu kadrosunda hangi isimler yer alıyor? Bu akşam saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak?

Bu akşam saat 22.45'te Kanal D ekranlarına gelecek olan Yolsuzlar Çetesi filminin konusu nedir? Yolsuzlar Çetesi'nin oyuncu kadrosunda hangi isimler yer alıyor?

Abone ol

Fiko ile Kamil ailelerinin evlerini ipotek ederek bankadan ve tefeci Rıfat’tan aldıkları paralarla mahallelerinde bir büfe açmış. Büfe’nin borcunu ödeyip ayakta kalmaya çalışan, varolma mücadelesi veren iki kafadardır. Rıfat hem evleri hem de dükkanı almak için elindeki senedin ödeme tarihini erkene çekince ikili sıkışır. İşlerini toparlayıp para kazanmak için mahallenin bitirim öğrencisi Cafer ile anlaşırlar.

İkilinin para kazandığını gören Rıfat dükkanlarını yakarak onları yeniden zor duruma düşürür. Fiko ile Kamil, başka işler bularak Rıfat’a olan borçlarını denkleştirmeye çalışırken başka bir mafya babası olan Süleyman ile Rıfat’ın savaşının tam ortalarına düşerler. İki kafadar Fiko’nun melek görünümlü ahlaksız ergen kardeşi Taki, aileleri ve Kamil’in uzatmalı aşkı Gülay’ın arasında bu mücadeleden sıyrılmaya ve kendilerini kurtarmaya çalışırlar.

Filmin oyuncu kadrosunda; Osman Sonant, Beyti Engin, Özge Sezince Varley, Kadir Çöpdemir, Pascal Nouma, Mesut Can Tomay, Burak Güneş, Ali Tutal, Güzin Usta, Nurcan Eren ve Yakup Yavru yer alıyor.

YOLSUZLAR ÇETESİ FRAGMANI

ulusal.com.tr

Kong: Kafatası Adası filminin konusu ve izleyici yorumları... Filmin oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor? Medya Bugün Kanal D yayın akışı... 4 Haziran Perşembe 2020 Kanal D'de ne var? Bu akşam Kanal D'de ne izlenir? Kong: Kafatası Adası kaçta ekranlara gelecek? Medya Hayat filminin konusu nedir? Uzay filmi Hayat'ın oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor? Bu akşam saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? Medya Goosebumps Canavarlar Firarda filminin konusu ve oyuncu kadrosu... Goosebumps hangi kitaptan uyarlama? Medya