Kızıl Ordu Korosu kazadan sonraki ilk yurt dışı konseri İstanbul'da

Kızıl Ordu Korosu 8 Nisan'da İstanbul'a geliyor. Koronun 64 üyesini kaybettiği uçak kazasının ardından ilk yurt dışı konseri İstanbul'da olacak.

Abone ol

Suriye'ye konser vermeye giderken Soçi'de düşen Tu-154 uçağında 64 üyesini kaybeden Kızıl Ordu Korosu yeni kadrosuyla ilk yurtdışı konserini İstanbul'da verecek.

8 Nisan'da İstanbul Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda yapılacak olan konserin biletleri şimdiden tükendi.

Sputnik'e konuşan Kızıl Ordu Korosu'nun Türkiye Temsilcisi Ahmet Ekşi, daha önce de 2015 yılında İstanbul'a gelen ve büyük beğeni toplayan koronun faciadan sonraki ilk yurt dışı konseri için İstanbul'u tercih ettiğini söyledi. Ekşi, koronun seslendirmek için Türk parçaları seçmiş olabileceğini de söyledi.

Valeri Halilov'un kazadaki ölümünden sonra koronun şefliğini Gennadiy Saçenyuk'un yapacağını kaydeden Ekşi, "Türk tarafı olarak bir anma programı yapılacak" dedi.

ulusalkanal.com.tr

Onay, öğretmeni Ahmet Adnan Saygun'a vefasını müzikalle gösteriyor Kültür Sanat Bursa 15. Kitap Fuarı sona erdi Kültür Sanat Ünlü karikatürist Bedri Koraman’ın mezarı açıldı Kültür Sanat Dünyanın en büyük mozaik müzesi ziyaretçilerini bekliyor Kültür Sanat