Erdoğan: Bunların hepsi yalan

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan cuma namazı çıkışında soruları yanıtladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları;

Suriye'de ılımlı muhaliflere verilen sözler tutulmadı. Rusya'nın oradaki mualif bölgeleri sürekli bombalaması tabii ki mualiflerde ciddi manada sıkıntı meydana getiriyor. Cenevre görüşmeleri umarım sağlıklı bir neticeye ulaşır. Ilımlı muhalifler görüşmelere katılmayacak.

(Ambulansın gönderilmediği iddialarına da yanıt veren Cumhurbaşkanı Erdoğan,) "Bunların hepsi yalan. O bölgede sürekli ambulans var. Meclis'te bir konferans yapmaya kalktılar.

Bu yaklaşımlar ideolojiktir. Ateş menzine ambulansları sokup, orada kendilerine göre bir üstünlük sağlamak istiyorlar. Yaralıları kasıtlı olarak ambulansa götürmüyorlar.

"CİZRE, SUR, SİLOPİ TERTEMİZ HALE GELENE KADAR MÜCADELE DEVAM EDECEK"

HDP'li vekillerin açlık greviyle ilgili soruya da cevap veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Açlık grevi yapabilirler, biz bu oyunlara gelmeyiz. HDP'liler terör örgütüne uşaklık yapıyorlar. Sen niye Parlamento'da değilsin? Gel parlamentodaki çalışmalara katıl. Cizre, Sur, Silopi tertemiz hale gelene kadar mücadele devam edecek. Bölge temizlendikten sonra kentsel dönüşüm de yapacağız" dedi.

BAŞKANLIK SİSTEMİ AÇIKLAMASI

Dünyadaki başkanlık sistemiyle ilgili uygulamaları hazırlayacağımız kitapçıklarla hangi ülkede başkanlık sistemi nasıl diye bilgi vereceğiz. Kısa bir zaman içerisinde çok daha farklı bir şekilde ortak akıl oluşturulacaktır. Mesela bu ortak akılla birlikte halkımızın kararını daha net vermesi sağlanacaktır. Şuan için yüzde 65-70 arasında bir destek var ben artacağını düşünüyorum.

Süper Loto rekora koşuyor Gündem Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin'in trafik dosyası kabarık çıktı Gündem Oğlu gözaltına alınan Sinan Çetin de adliyede Gündem CHP'deki skandalla ilgili Aylin Nazlıaka Konuştu Gündem