Yargıtay Üyesi Abbas Özden: Cumhuriyet kazandı darbeciler kaybetti

Abone ol

Yargıda Birlik Platformu’nun kuruluşuna önderlik eden yargıçlardan Yargıtay 5. Ceza Dairesi Üyesi Abbas Özden, sosyal medya sayfasından önemli değerlendirmelerde bulundu.

DARBECİLER KAYBETTİ

“Cumhuriyet kazandı, Demokrasi kazandı, Türk Milleti kazandı. Darbeciler kaybetti" diyen Özden, “Gün, artık gerçekleri görme günüdür. Başımızı kumdan çıkarma günüdür. Hesap sorma ve hesap verme günüdür. Halkımıza Geçmiş olsun diyorum” diyerek devam etti.

"AMAN DİKKAT"

“Aman dikkat” diyerek, bir de uyarıda bulunan Özden, “Paralel Darbecilerin ikinci hamlesi, Demokrasiyi korumak için sokağa inen insanları ayrıştırmak ve memleketi iç çatışmaya sürüklemek olacaktır. Biz bu yapıyı iyi tanıyoruz.” dedi.

"YARGIYA GÜVENİN"

FETÖ üyesi olduğu gerekçesiyle 3 bine yakın yargı mensubunun görevden alınmasıyla ilgili olarak da “Bize inanın ve güvenin” diyen Özden, “Bu yapıya tabi olmayan hiç bir Yargı Mensubu mağdur edilmiş değildir. Yanlışlık varsa da düzeltilir. Araştırıp sorgulamadan her söylenene inanmayalım.Provokasyonlara gelmeyelim.Sakin, hoşgörülü ve sağduyulu olalım” dedi.

Özden, açıklamalarını, “Devletimize ve Milletimize büyük geçmiş olsun...Temennimiz Hukuk ve demokrasinin kazanmasıdır” sözleriyle tamamladı.

ulusalkanal.com.tr

Orgeneral Çetin Doğan: Darbe girişimine karşı hükümetin yanındayım Gündem Erdoğan, Merkel ve Stoltenberg ile telefonda görüştü Gündem Tuğgeneral kaçmaya çalışıyor: Ankara'da polis peşine düştü Gündem Şehit babasını, özel harekat polisi şapkasıyla uğurladı Gündem