Alper Kocaman, Ankara’da son yolculuğuna uğurlandı

Fırat Kalkanı Harekatı'nda şehit olan kahraman Yüzbaşı Alper Kocaman, Ankara’da son yolculuğuna uğurlandı. IŞID terör örgütü tarafından yapılan havanlı saldırı sonucu şehit olan Yüzbaşı Kocaman, evli 1 çocuk babasıydı.

Abone ol

Fırat Kalkanı Harekâtı sırasında terör örgütü IŞID'ın havan topu saldırısında yaralanan ve tedavi gördüğü Gaziantep'te şehit olan Yüzbaşı Alper Kocaman, Ankara'da son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit Kocaman için Ahmet Hamdi Akseki Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene kahraman şehidin eşi Azize Kocaman, 3 yaşındaki oğlu Ata Alp, babası Osman, annesi Muzaffer ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Kuvvet Komutanları, Ankara Valisi Ercan Topaca ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Cenaze namazının ardından şehit Yüzbaşı Alper Kocaman Cebeci Şehitliğinde toprağa verildi.

HABER: AYKUT KARADAĞ-KAMERA: BARIŞ YURTERİ

ulusalkanal.com.tr

Şehit Ömer Halisdemir'in ailesinden Ankara Valiliğine 'izinsiz kullanım' dilekçesi Gündem İşte Diyarbakır'ı kana bulayan PKK'lı hain bombacı! Gündem Diyarbakır şehitleri uğurlandı Gündem Kaçak HDP'liler Brüksel'de görüntülendi Gündem