İstanbul'da metroda büyük panik! Tekbir getirerek çantayı vagona attı

İstanbul'da metroda iki genç hareket etmekte olan vagona tekbir getirerek bir çanta attı. Yolcuların büyük panik yaşamasına neden olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı, çantadan da top çıktı.

Abone ol

Bugün İstanbul'da metroda yolcuları panikleten bir olay yaşandı.

Görgü tanıklarının anlattıklarına göre, Göztepe metro durağında bir kişi tekbir getirerek bir çantayı tam hareket etmekte olan vagona attı. O anda tren hareket edip, Kozyatağı durağına doğru ilerledi. Öte yandan yolcular vagon içinde birbirini ezme pahasına kaçıştı.

Edinilen bilgilere göre, metro, Kozyatağı durağına gitti ve insanlar adeta sinir krizi geçirdi. Yolcular metronun Yenisahra durağına durmasının ardından çantasını, poşetini bırakıp sağa-sola kaçıştı.

METRO SEFERLERİ 10 DAKİKA DURDU

ulusalkanal.com.tr'den Adil Can Sivrikaya'nın ulaştığı bilgilere göre, bu olayın ardından metro seferleri 10 dakika süreyle durdu. Ardından güvenlik görevlileri olay yerine geldi ve 2 kişiyi gözaltına aldı.

Yapılan incelemelerin ardından atılan çantadan birden fazla top çıktı.

Adil Can Sivrikaya

ulusalkanal.com.tr

Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar, Muharrem Köse'yi görevden aldı Gündem Sur ve İdil’de son durum: Köşeye sıkıştılar Gündem MİT TIR'ları davasına Başbakanlık müdahil oldu Gündem Ormanlık arazide yakalandılar Gündem