CHP'li vekilden şok iddia

Abone ol

CHP İzmir Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Dr. Aytun Çıray Twitter’ın kapatılması üzerine bir açıklama yaptı.

Çıray'ın açıklaması şöyle:

“Twitter ‘muta nikâhı’nı gizlemek için mi kapatıldı?”

Tayyip Erdoğan suçluların telâşı içinde olan bir panik duygusu ile Twitter’ı kapattırdı. Erdoğan bu aşamadan sonra muhtemelen Youtube’u ve Facebook’u da kapattıracaktır. Ancak bu yasaklar tam aksi bir etki yaratacak ve kendisi hakkında yayınlanacağı iddia edilen görüntülü skandal seks kayıtlarının doğruluğu konusunda kamuoyunda kuvvetli bir inanç oluşacaktır. Üstelik “muta nikâhı” adı altında yaşandığı iddia edilen skandal doğruysa eğer tüm bu son dinlemelerde olduğu gibi ülke güvenliğimiz için bir felâket demektir. Tayyip Erdoğan ve hükümeti artık bir Milli Güvenlik sorunudur.

Belli ki meşruiyetini Türk milleti yerine bazı çevrelerden alan Tayyip Erdoğan sifonunun çekildiğini fark etmiştir. Ancak Tayyip Erdoğan’ın bu aşamada yapacağı en doğru şey demokrasi, adalet ve şeffaflığa sığınmaktır. Aksi halde Twitter’ın kapatılması kendisi hakkındaki şüpheleri derinleştirecektir. Bu ülkemizin birlik ve beraberliği için de tehlikedir. Çare basın özgürlüğü ve şeffaflıktır. Şeffalığın ortadan kalkması halinde Erdoğan ve yakın arkadaşları hakkında içinde casusluk da bulunan seks skandalı iddiaları gerçek kabul edilecek ve ülkemiz için daha zarar verici olacaktır.

“Aciz ve rehin alınmış Erdoğan ülkeyi yönetemez”

Belli ki Anayasal meşruiyetini çoktan kaybeden Tayyip Erdoğan’ın konuşmaları dinlenirken sadece karıştığı yolsuzluklar değil tüm devlet sırları dinlenmiştir. Kendisinin ve devlet sırlarının dinlenmesini engellemeyen aciz ve rehin alınmış biri artık bu büyük devleti yönetemez. Devlet sırlarını koruyamayan Tayyip Erdoğan artık ahaliyi koruyamaz. AKP hükümeti zamanında artık kimse yatağında uyuyamaz. Bu nedenle fiilen düşmüş olan AKP hükümeti derhal istifa etmelidir.

Şüphesiz sosyal medya diktatörlüklerde bazı istihbarat örgütleri tarafından Mısır’da olduğu gibi manüple edilmektedir. Kardeş kavgası bile ortaya çıkarılabilmektedir. Ancak bu manüplâsyon çağdaş demokrasilerin ve şeffaflığın olduğu ülkelerde etkili olamamaktadır.

Bu aşamada herkese sükûnet temenni ederim. Devletimiz büyük devlet, milletimiz büyük millettir. Allah yardımcımız olsun. "

ulusalkanal.com.tr

''Akıllara zarar bir uygulama'' Gündem Yalçın Akdoğan'dan Twitter açıklaması Gündem Başsavcılık'tan çok önemli Twitter açıklaması! Gündem Abdullah Gül'den Twitter tepkisi Gündem