Altınordu'da Yener 3 hafta yok

PTT 1'inci Lig takımlarından Altınordu'da Yener Arıca'dan gelen haber, teknik heyetin keyfini kaçırdı. Kırmızı lacivertlilerin Denizlispor'u 2-0 yendiği derbide 28'inci dakikada sağ dizinden sakatlanarak oyunu terkeden Yener'in iç yan bağlarında kısmi yırtık ve ödem tespit edildiği, en az 3 hafta takımdan uzak kalacağı öğrenildi.

Abone ol

Tedavisine başlanan gurbetçi oyuncu gelecek hafta deplasmandaki Balıkesirspor ve iç sahadaki Yeni Malatyaspor randevularında forma giyemeyecek.

Sezon başında yaşadığı sakatlık nedeniyle ligin ilk üç haftasında oynanan Samsunspor, Boluspor ve 1461 Trabzon karşılaşmalarında kadroda yer alamayan Yener, 4'üncü haftadaki Gaziantep Büyükşehir Belediyespor deplasmanında oyuna sonradan girdi. Alanyaspor karşılaşmasına ilk 11'de çıkan 23 yaşındaki forvet arkası, daha sonra oynanan 6 müsabakada da formayı kaptırmadı. Bir kez daha sakatlık geçirme şanssızlığı yaşayan Yener Arıca'nın penaltıdan bir golü bulunuyor.

Mustafa KÖPRÜLÜ

DHA

Nilüfer Belediyesi'nden Bursaspor'a spor salonu Spor 'İkinci Şans'a destek artıyor Spor 14 yaşındaki yüzücümüz Avrupa Şampiyonu oldu Spor Trabzonspor'da Mustafa Denizli sesleri Spor