Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer açıkladı: Okullarda uyum eğitimi yapılacak

Milyonlarca okul öncesi ve ilkokul birinci sınıf öğrencisi 1 Eylül’de yüz yüze eğitime başlıyor. Uyum öğretimi öncesi Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, öğretmenlere ve okul yönetimine çevrimiçi konferansla seslendi. Yeni öğretim yılı için tüm tedbirlerin alındığını belirten Özer, 1-3 Eylül’deki uyum sürecinde de öğretmenlere salgın önlemleri konusunda bilgi verileceğini belirtti.

Abone ol

Yeni eğitim yılı öncesi Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özeröğretmenlerle uzaktan bir araya geldi.

Salgın nedeniyle yüz yüze eğitime verilen ara bitiyor. 1-3 Eylül tarihlerinde okul öncesi ve birinci sınıf öğrencileri için uyum eğitimleri başlayacak.

6 Eylül’de de tüm okullarda yüz yüze eğitime geçilecek. Milyonlarca öğrencinin heyecanla okuluna kavuşmayı beklediği o tarihe az bir zaman kala Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer öğretmenlerle bir araya geldi.

Okul idaresinin de katıldığı çevrimiçi yapılan toplantıda Bakan yeni döneme ilişkin bilgi verdi.

YKS'de ek yerleştirme ne zaman olacak? Eğitim YKS yerleştirme sonuçları açıklandı mı? YKS yerleştirme sonuçları nasıl öğrenilir? YKS yerleştirme sonuçları açıklandı Eğitim Eğitim-İş'ten ikinci skandal ihraç: Diyarbakır Aileleri'ni ziyaret ettiği için 7 öğretmen yine ihraç edildi Eğitim Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer: ''Önceliğimiz okulları açık tutmak'' Eğitim