Kim öldü? Benim Adım Melek 26. bölüm fragmanı izle... Benim Adım Melek 25. bölümün tamamını izle

TRT 1'in sevilen dizisi Benim Adım Melek'te neler yaşandı? Benim Adım Melek 25. bölüm izle... Benim Adım Melek 26. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Her şey düzeldi derken Defne'nin hayatı yine tehlikeye girer.

Abone ol

Dizinin dün akşam yayınlanan yeni bölümünde; Melek, sağlık raporunu hakime vermiştir. Bu durumda Seyit Ali’nin velayetini alabilecek midir? Melek ve çocuklar, velayet işini halledip bir an önce Antep’ten gitmek istemektedir.

Erdal, Mithat’ı takip edip Seyran’ın yeni evini öğrenir. Seyran eski kocasından kurtulmayı başarabilecek mi? Kerem, Adanaspor’da oynamamakta kararlıdır, onun tekrar Antepspor'da oynayabilmesi için Seyit Ali gidip hocasıyla konuşur. Ancak önce Alpay’ın sözleşmeyi geçersiz kılabilmek için transfer parasını geri ödemesi gerekmektedir.

Öte yandan Kerem taşınacakları için dedesinden ona Adana’da bir iş ayarlamasını ister. Adnan tekrar ortaya çıkar ve Defne’ye mesaj atmaya başlar. Ömer ise hastanede, bu durum karşısında çaresizdir. Polise sirayet eden Adnan meselesi karşısında Defne’yi neler beklemektedir?

BENİM ADIM MELEK 25. BÖLÜM

BENİM ADIM MELEK 26. BÖLÜM FRAGMANI

ulusal.com.tr

Menekşe hamile! Sefirin Kızı 14. bölüm fragmanı izle... Sefirin Kızı 13. bölümde neler yaşandı? Medya Survivor eleme adayı kimler oldu? Survivor’da dokunulmazlığı hangi takım kazandı? Survivor eleme adayı isimleri… Medya İlyas ve Behzat'a tuzak! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 161. bölüm fragmanı izle… Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 160. bölüm izle... Medya Güvercin dizisi final yapıyor! Güvercin neden final kararı aldı? İlk açıklama geldi… Medya