Yakut Kırmızı filminin konusu nedir? Yakut Kırmızı fragmanı izle... Yakut Kırmızı oyuncu kadrosu

Bu akşam Show'da yayınlanacak olan Yakut Kırmızı filminin konusu nedir? Alman filmi Yakut Kırmızı'nın oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor?

Abone ol

Yakut Kırmızı filmi, bu akşam saat 00.00'da Show'da yayınlanacak. 2013 yapımlı olan film çok sevilen bir roman serisinden uyarlandı.

Aynı adlı romandan uyarlanan serinin ilk filmi Yakut Kırmızı, tüm zamanların sınırlarını aşan bir yolculuk vaadediyor. Gwendoly 16 yaşında ailesiyle yaşayan genç bir kızdır. Ailesinin bir takım gizemli sırları vardır ve bir gezgin genine sahip olan kuzeni Charlotte’den ona bir miras kalmıştır.

Gwen bir gün aniden bilinmeyen bir güç tarafından 1900 yılına götürülür. Charlotte’un yakışıklı ve kibirli arkadaşı Giden de Villiers ile ailesinin ve efsanevi kırmızı yakutun sırrını çözmek için mücadele verir. Diğer yandan zamanlar arası geçişte asla aşık olmaması gerekmektedir ve işte bu gerçekten zordur...

Yakut Kırmızı'nın başrollerinde; Maria Ehrich, Jannis Niewöhner, Laura Berlin, Felix Fuchssteiner yer alıyor.

YAKUT KIRMIZI FRAGMANI

ulusal.com.tr

Bugün Kanal 7 yayın akışında ne var? 25 Nisan Cumartesi 2020 Kanal7 yayın akışı... Medya FOX yayın akışı... 25 Nisan Cumartesi 2020 FOX ekranlarında ne olacak? Mucize Doktor saat kaçta? Blueberry Olağanüstü Macera bu akşam mı? Medya 25 Nisan Cumartesi 2020 Star yayın akışında bugün ne var? Star'da bugün hangi filmler yayınlanacak? Bu akşam Büyük Oyun saat kaçta? Medya 25 Nisan Cumartesi 2020 Show yayın akışı... Show ekranlarında bu akşam ne olacak? Safir Mavi saat kaçta? Medya