HDP'li Kars Belediyesi PKK kampına döndü

HDP'li Kars Belediyesi PKK kampına döndü. PKK'nın dağ kadrosunda bulunan ve terör örgütü propagandası yapanların belediye de çalıştığı öğrenildi. İşte ayrıntılar...

Abone ol

31 Mart mahalli seçimlerinde Kars belediyesi HDP yönetimine geçti. O günden bu yana belediyenin şehre değil, terör örgütü PKK'ya çalıştığı ortaya çıktı.

Yeni Şafak'ta yer alan habere göre, HDP'li Kars belediye başkanı Ayhan Bilgen PKK bağlantılı 20’den fazla kişiyi işe aldı. Bilgen’in şoförü ve koruması M.S.A., 4 ay cezaevinde kaldı ve örgütün düzenlediği birçok etkinliğe katıldı.

Bilgen’in diğer koruması Ş.B. de terör örgütü talimatıyla düzenlenen bir gösteride güvenlik güçlerini yaralamaktan gözaltına alındı. Ş.B.’nin dağ kadrosundaki erkek kardeşi Murat B. operasyonda öldürüldü.

Yine Ayhan Bilgen’in en yakınındakilerden H.C.’nin de benzer bir dosyası var. Geçmişte soyadı değişikliği yapan H.C.’nin kardeşi Erdal Ş. güvenlik güçleri tarafından etkisiz hale getirilmişti.

H.C.’nin teröristlerin cenaze ve taziyelerinde aktif görev aldığı belirtiliyor.

ulusal.com.tr

Türkiye'de Kovid-19'dan iyileşenlerin sayısı 86 bini geçti Gündem Rekabet Kurumu'ndan BİM, Metro, Migros ve Şok hakkında soruşturma Gündem İstanbul Valiliğinden pazar yerlerine ilişkin açıklama Gündem Çevre ve Şehircilik Bakanlığından maske ve eldiven uyarısı Gündem