Büyük usta son yolculuğuna uğurlandı

Aşk şarkılarının üstadlarından Kayahan son yolculuğuna uğrulandı. Kansere yenik düşeren sanatçı için önce Cemal Reşit Rey Konser Salonunda daha sonra Teşvkiye Camisi'nde tören düzenlendi. Cami avlusundan taşan dostları ve sevenleri, alkışlar eşliğine Kayahan'a karşı son görevlerini yerine gitrdi.

Abone ol

Besteleriyle sayısız aşka ve hatıraya eşlik eden Kayahan son yolculuğuna uğurlandı.

3. kez mücadele ettiği yumuşak doku kanserine yenik düşen Kayahan için ilk tören Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda düzenlendi. Tören 1 dakikalık saygı duruşu ile başladı.

"Konuşamayacak kadar üzgünüm" diyen eşi İpek Açar tören boyunca gözyaşlarını tutamadı. Dostları Kayahan'ı anlatırken güçlükle konuştu.

Sanatçının Türk bayrağına sarılı naaşı törenin ardından Teşvkiye Camisi'ne götürüldü. Yakın dostları göz yaşlarına boğuldu.

Sevenleri sanatçıyı uğurlamak için Teşvkiye Camiine akın etti. Aile taziyeleri de burada kabul etti.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan da cenaze namasına katıldı.

Kayahan son kez 14 Şubat'ta Nilüfer ile birlikte sahneye çıkmıştı. Hasta yatağından kalkıp konser veren Kayahan sevenlerinden helallik istemişti.

Teşvkiye Camisini dolduran ailesi, dostları ve sevenleri sanatçının bu isteğini yerine getirdi.

Cenaze namazının ardından yol arakdaşaları omuzladı sanatçının naaşını. Aynı sahnede olduğu gibi alkış eşliğinde son yolculuğuna uğrulandı.

Aşk şarkılarını öksüz bırakan Kayahan, Kanlıca Mezarlığı'nda toprağa veridli.

HABER: DENİZ ÇAĞLAYAN KAMERA: İNANÇ SARAÇOĞLU

FOTO-GALERİ İÇİN TIKLAYIN

ulusalkanal.com.tr

YGS, TUS dahil 38'ini daha çalmışlar Gündem MHP'den Türkeş anması Gündem Davutoğlu'ndan avukatların aranmasına ve özel güvenliklere dair açıklama Gündem HDP'de adaylık krizi Gündem