İstanbul Valiliği'nden çok önemli terör uyarısı

İstanbul Valiliği artan terör olaylarından dolayı, İstanbul'da faaliyet gösteren Özel Güvenlik Şirketlerine güvenlik önlemlerinin en üst düzeye çıkarılması konusunda bir uyarı yazısı gönderdiği ortaya çıktı.

Abone ol

Emniyet Genel Müdürlüğü'nün ilgili yazısına atıfta bulundurularak gönderilen yazıda “Artan terör karşısında gerekli güvenlik tedbirleri kolluk kuvvetlerince en üst seviyede alınmaktadır. Özel güvenlik hizmeti verdiğiniz kurum ve kuruluşlara ait yerler, toplu ulaşım araçları, durak ve istasyonlar, halkın yoğun olduğu alışveriş merkezleri, toplantı ve konser alanlarında azami oranda tedbir alınması gerekmektedir” denilmekte.

Aynı yazıda “Özellikle kişi koruması hizmeti veren özel güvenlik görevlilerin daha dikkatli ve duyarlı olmaları, alışveriş merkezlerine gelen şahısların çanta, paket, bagaj ve otoparka giren araçların titizlikle kontrol edilerek içeri girmeleri sağlanacaktır “ denilmekte.

Derya Derviş

ulusalkanal.com.tr

İstanbul'da polis merkezi yakınında patlama Gündem Pozantı'da Emniyet Müdürlüğü'ne saldırı: 2 şehit Gündem Hakkari'de uçak hareketliliği Gündem Bahçeli 'varım' dedi Gündem