İstanbul'da polise silahlı saldırı

Ümraniye'de Özel Harekat ve Terörle Mücadele Şube ekiplerinin IŞİD terör örgütüne yönelik gerçekleştirdiği operasyonda silahlı çatışma çıktı. Çatışmada 3 polis ile 2 saldırgan yaralandı.

Abone ol

Özel Harekat ve Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, El Kaide'ye yakın IŞİD örgütüne yönelik olarak İstanbul Ümraniye'de daha önceden tespit edilen bazı adreslere operasyon düzenledi.

Niğde’nin Ulukışla ilçesinde bir jandarma ve bir polis şehit eden, bir kişiyi de öldüren terör örgütü üyesi 3 kişiye yakın olduğu söylenen İhsan Topçu'nun evine yapılan baskın sırasında evden polislere ateş açıldı.

Komiser Yavuz Alemdar ile polis memuru Mustafa Ulukuş ve Cengiz Hüsamettin Yılmaz yaralandı. Çıkan çatışmada, biri kadın 2 saldırgan da yaralandı. Yaralı polisler Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis memurlarının hayati tehlikesi bulunmadığı belirtildi.

Yaralı olarak yakalanan 2 şüpheli ise Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldığı öğrenildi.

Çatışmanın ardından polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi aldı.

ulusalkanal.com.tr

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu hastaneden randevu alamadı Gündem Kılıçdaroğlu'nun bu sözlerine Erdoğan çok kızacak Gündem 'Uçak Amerika adına düşürüldü' Gündem Eski Genelkurmay İstihbarat Başkanı'ndan çarpıcı açıklama Gündem