KKTC Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş anıldı

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş, ölümünün dördüncü yıl dönümünde anıldı. Denktaş için ilk tören kabri başında yapıldı. Eski Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, yayınladığı mesajda Denktaş’ın milli mücadelenin her aşamasında önemli görevler üstlendiğini vurguladı.

Abone ol

KKTC Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş anıldı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş dördüncü ölüm yıldönümünde anıldı. İlk tören Denktaş"ın kabrinde yapıldı.

Başkent Lefkoşa Cumhuriyet Parkı'ndaki kabri başında düzenlenen anma törenine, devlet erkanı ve siyasi parti ve kitle örgütü temsilcileri ile çok sayıda kişi katıldı.

Törende KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı konuşma yaptı.

KKTC'nin Üçüncü Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş’ın ölüm yıldönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Eroğlu, Denktaş’ın milli mücadelenin her aşamasında önemli görevler üstlendiğini vurguladı.

Eroğlu mesajında "Kıbrıs Türkü’nü azınlık haklarına razı etmedi, devlet sahibi bir halk olgusuna taşıdı" ifadelerini kullandı.

ulusalkanal.com.tr

Rusya'dan 'Antalya operasyonu' açıklaması Gündem TSK, Irak'ın kuzeyini vurdu Gündem "Sultanahmet'te ölenlerin tamamı Alman vatandaşı" Gündem Saldırının gerçekleştiği yere karanfil bıraktılar Gündem