Türkiye'nin birliği için büyük atılım: Ulusal Kanal ve Aydınlık Gazetesi Diyarbakır Temsilciliği açıldı

Türkiye'nin Milli Kanalı, Ulusal Kanal büyük bir atılıma daha imza attı. Diyarbakır'da Ulusal Kanal ve Aydınlık Gazetesi temsilciliği açıldı. Açılışını Ulusal Kanal Genel Yayın Yönetmeni ve Aydınlık Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İlker Yücel'in açılışını yaptığı törene önemli isimler de katıldı. Kardeşliği ve birliğin temsilciğini yapacak bürodan Diyarbakırlılara çağrı yapıldı.

Abone ol

Ulusal Kanal Genel Yayın Yönetmeni Sinan Sungur, müjdeyi böyle duyurdu.

Ulusal Kanal Diyarbakır Temsilcisi Ekrem Demir temsilcilik tabelasını astı.

Ulusal Kanal ve Aydınlık Gazetesi'nin bölgenin kardeşlik bürosu olacağını söyledi.

Açılış töreni Kovid-19 önlemleriyle yapıldı. Temsili katılımın olduğu törendeki önemli isimlerden biri Dicle Üniversitesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Bülent Erantepli'ydi. Kentin sorunlarını bölgenin ihtiyaçlarına dikkat çekmek için büyük bir rol oynayacağını belirtti.

DSP Diyarbakır İl Başkanı Ali Ertun, Ulusal Kanal ve Aydınlık Gazetesi'nden beklentileri anlattı.

Vatan Partisi Diyarbakır İl Başkanı Haluk Mihalioğlu da Ulusal Kanal ve Aydınlık Gazetesi'ni ''Hoşgeldin'' diyerek karşıladı.

Aydınlık Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İlker Yücel, Diyarbakır ve bölge için çözümün adresi olacaklarını vurguladı.

Ali Rıza Taşdelen ve Mustafa Dönmez'den kampanyaya destek çağrısı Medya Ulusal Kanal 17 Aralık 2020 Yayın Akışı Medya Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek: ''Ulusal Kanal Türkiye'nin 1. kanalı olacak'' Medya Ulusal Kanal Sunucusu, Ersoy Dede'yi ağlattı Medya