"Fındık al, destek ol"

Giresunspor Başkan Vekili Nahid Yamak, İstanbul'daki Giresun Günleri etkinliğine katıldı. Yamak, "Bir fındık al, takımına destek ol" kampanyası için taraftardan destek istedi.

Abone ol

İstanbul'daki Giresun Günleri etkinliğine katılan Giresunspor, "Bir fındık al, takımına destek ol" kampanyası ile taraftarlarına çağrı yaptı.

Giresunspor standında fındık, atkı, forma, bardak ve kravatlar satışa sunuldu. Ziyaretçiler, standa yoğun ilgi gösterdi.

Giresunspor Başkan Vekili Nahid Yamak, organizasyondan oldukça memnun.

"Giresun Günleri vesilesi ile İstanbul’daki Giresunlular ve taraftarlarımızla buluşuyoruz. Onlarla bir araya gelmekten dolayı çok mutluyuz. Burada fındık, forma, atkı, bardak ve kravat satarak hem takımımıza bir katkı sağlıyoruz hem de taraftarlarımızla iç içe oluyoruz"

Nahid Yamak, Giresunspor’un iki hafta içinde şampiyon olacağını söyledi.

"Önümüzdeki iki hafta içinde üç puanı almamız durumunda şampiyonluğu kutlayacağız. Ancak biz bu hafta oynayacağımız Hatayspor maçı ile bu işi bitirmek istiyoruz. Şansımız çok yüksek. Şampiyon olacağımıza inanıyoruz. Teknik heyetimiz, yönetimimiz ve futbolcularımız şampiyonluğa çok motive"

Yamak, Giresunsporlu taraftarların takımı her konuda desteklediğini belirtti.

"Giresunspor çok zor günler geçirdi ama taraftarlarımızın dualarıyla bu noktalara geldik. İnsanların sevgisi ve desteği hep bizimle. İnşallah seneye PTT 1. Lig’de oynayacağız. Ama ciddi miktarda borcumuz var. Bu borcun bitmesi için üst lige çıkmamız şart. Bir kişi burada aldığı 2 liralık fındıkla takımına büyük destek oluyor"

ulusalkanal.com.tr

Şampiyon, Akhisar'a hazır! Spor İşte Drogba gerçekleri... Spor Hunt'tan mesaj var Spor 5. etabı Elia Viviani kazandı Spor