TSK yılbaşı etkinliklerini iptal etti

Türk Silahlı Kıvvetleri, yılbaşı programlarını iptal etti. Neden olarak Doğu ve Güneydoğu bölgelerindeki bölücü teröre karşı yürütülen mücadele, verilen şehitler ve bölgedeki yurttaşların yaşadığı sıkıntılar gösterildi

Abone ol

Türk Silahlı Kuvvetleri, yılbaşı etkinliklerini iptal ettiğini açıkladı.

15 Aralık'tan itibaren Şırnak Cizre ve Silopi ile Diyarbakır Sur'da devam eden operasyonlarda şehit olan ve yaralanan askerler ile PKK nedeniyle zor günler geçiren vatandaşlara saygıdan dolayı TSK, yılbaşı programlarını iptal etti.

Genelkurmay Basın Halkla İlişkiler Daire Başkanı Tuğgeneral Ertugrulgazi Özkürkçü, TSK'daki tüm sosyal faaliyet ve eğlencelerin, ülkenin içinde bulunduğu koşullar, halkın ve askerlerin bu tür olaylar karşısında gösterdiği hassasiyet göz önünde bulundurularak planlandığını belirtti.

Özkürkçü, Cizre, Silopi ve Sur'da operasyonlara katılan birliklerin yüksek bir moral, büyük bir özveri ve uyum içinde tek vücut görevlerini yerine getirdiğini söyledi.

TSK, 2012 yılında da yaşanan Van depremi sonrasında yılbaşı programları iptal etmişti.

ulusalkanal.com.tr

CHP'nin birçok ilde kongrelerine devam edildi Gündem HDP'nin de içinde yer aldığı DTK 14 maddelik özerklik-bölünme bildirgesini açıkladı Gündem Atatürk 96 yıldır Ankara’da Gündem "Aydınlanma Sempozyumu" ikinci oturumuyla tamamlandı Gündem