Dikkat! Bakanlık tehlikeli ürünleri açıkladı! İçinde şampuan da var bebek pudrası da...

Abone ol

Sağlık Bakanlığınca, 877 adet kozmetik ürün ve tıbbi cihazın denetimleri yapıldı. Bu ürünlerden 211 ürünün uygunsuz, 30 ürünün ise güvensiz olduğu tespit edildi. Bakanlık ürünleri, markaları ve hangi seriye ait olduğunu tespit ederek açıkladı. Gerçekleştirilen denetim faaliyetleri çerçevesindeyse toplam 846 bin 935 lira para cezası uygulandı.

İşte bakanlığın tespit ettiği güvensiz bulunan o ürünler...

Jaleriz Organic Bebek Şampuanı - Ürünün ilgili serisinde analiz sonucu mikrobiyal üreme tespit edilmiştir. İdari yaptırım (geri çekme, imha ve idari para cezası) uygulanmıştır.

Ela Talk Pudrası Pişik ve Banyo Pudrası 75g. - Ürünün ilgili serisinde analiz sonucu mikrobiyal üreme tespit edilmiştir. İdari yaptırım (geri çekme, imha ve idari para cezası) uygulanmıştır.

Wee Baby Bebek Pudrası (İmal ve Son Kullanma Tarihi:25.08.2014/Üretim tarihinden itibaren 5 yıldır.) - Ürünün ilgili serisinde analiz sonucu mikrobiyal üreme tespit edilmiştir. İdari yaptırım (geri çekme, imha ve idari para cezası) uygulanmıştır

ÜRÜNLERİN TAM LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ

ulusalkanal.com.tr

Öğrenciler dikkat! Bugün son gün Sağlık 250 bin kontenjan boş kaldı Sağlık ÖSYM ek yerleştirme tarihlerini açıkladı Sağlık Üniversiteli zeybekler Sağlık