"Bütünüyle temizlenene kadar mücadele sürecek"

"F-tipi örgütle mücadele Türkiye'nin Gladyo ile savaşıdır". İşçi Partisi Genel Başkan Yardımcısı Nusret Senem, Türkiye'nin emniyet, bürokrasi, yargı ve güvenlik alanlarına sızmış olan Fethullah Gülen örgütüyle mücadeleyi bu sözlerle özetledi. Örgütün temizlenmesi için, Ergenekon ve Balyoz sanıklarının yapacakları suç duyurularının önemine dikkat çeken Senem, "Bu savaşın sahibi cumhuriyet güçleridir" dedi.

Abone ol

F tipinin Emniyet içindeki örgütlenmesine ilişkin ilk suç duyurusunda o bulundu.

F tipi örgütün tertiplediği Ergenekon davasında yıllarca Silivri cezaevinde mahkum olan İşçi Partisi Genel Başkan yardımcısı Nusret Senem, "örgüte karşı mücadelenin gerçek sahipleri cumhuriyet güçleridir" dedi.

Senem, F tipi örgütün açığa çıkarılması için Ergenekon Balyoz sanıklarının suç duyuruları ve belgelerinin önemli kanıtlar teşkil edeceğini belirtti.

Senem, F tipi örgütün Ergenekon tertibinde ikna edici olmak için cinayetler işlendiğini de vurguladı.

"Bu savaş Türkiye'nin Gladyo ile savaşıdır" diyen Senem, F tipi örgüt bütünüyle temizlenene kadar mücadele edeceklerinin sözünü verdi.

Haber: Hüsna SARI

Kamera: Serkan BAYRAKTAR

ulusalkanal.com.tr

"Teşkilatta bayram havası var" Gündem Hatay'da korkutan deprem! Gündem Ermenistan Perinçek'in AiHM zaferinin ardından harekete geçti Gündem 24 saat daha uzatıldı Gündem