Dalgıçlardan ''152 ada Vatan'dır'' mücadelesine destek

Abone ol

Vatan Partisi’nin Ege’de işgal altında bulunan 152 adamız için başlattığı mücadeleye dalgıçlarımızdan destek geldi. Geçtiğimiz hafta dalgıçlar yaptıkları dalış ile mücadeleye destek verdiler. Fethiye'de gerçekleşen dalışta sualtında “152 Ada Vatandır” pankartı açıldı.

Grup adına açıklama yapan Dalış Eğitmeni Sancar Uğuryol Ege Denizi’nde bulunan ve yabancı ülkelere terk edilen 152 ada ve adacığın kasıtlı bir şekilde önemi olmayan kaya parçacıkları olarak topluma lanse edildiğini, oysaki bu tip yapılaşmaların kıta sağanlığı açısından birinci derece etkisi olduğunu belirtti.

“Vatan Partisi Meclis’teyken bırakın 152 adayı, sualtından tek bir çakıl taşımız yabancı güçlerin eline geçmez” diyen Uğuryol, parti programlarında denizciliğe sadece bir başlık olarak yer veren diğer partilerin aksine Vatan Partisi’nde amiralinden dalgıcına kadar denizcilerin geniş bir yelpazede temsil edildiğini ve milli deniz projelerinin yegane adresinin Vatan Partisi olduğunu belirtti.

ulusalkanal.com.tr

Vatan Partisi Yüksekova mitingi saat 13.30'da başlayacak! Gündem Sayılı günler kaldı! İşte seçim günü yapmanız gerekenler Gündem Gezi'nin 2. yılında Kuğulu'da bir sergi Gündem AYM'nin kararına tepkiler artıyor Gündem