Terhisine 12 gün kala öldürülen er Kurtuluş Kaya'nın ailesi katillerin bulunmasını istiyor

20 yaşındaki er Kurtuluş Kaya'nın tezkeresine 12 gün kalmıştı. Kuleli'de kantinde görevliydi. Darbe girişimi gecesi köprüde linç edilerek öldürüldü. Er Kaya'nın ailesinin tek isteği katil ya da katillerin bulunması...

Abone ol

Kurtuluş Kaya... Tezkeresine 12 gün kalmıştı. Fethullahçı Terör Örgütü üyelerinin emri ile çıktığı görevde linç edilerek hayatını kaybetti.

Çankırı'ının Germece köyünde oturan 4 çocuklu Kadriye ve Satılmış Kaya çifti, bir sene önce en büyük oğulları olan Kurtulmuş Kaya'yı askere gönderdi.

Kaya'nın görev yeri İstanbul Kuleli Askeri Lisesi'ne çıkınca aile "Çok şükür, terör olaylarının olduğu bölgelere gitmedi" diyerek sevindi. Ancak çocuklarına kavuşacak günü beklerken ölüm haberi geldi.

Babasıyla ölmeden önce ki son konuşmasında başına geleceklerden habersizdi...

Tatbikat var diye boğaz köprüsüne götürülen erin babası adalet istiyor.

Er Kaya'nın babası "vatan için gitti vatan için şehit oldu" derken eğer FETÖ ile bir bağlantısı varsa hakkını helal etmeyeceğini de belirtti.

ulusalkanal.com.tr

Alanları dolduran onbinlerce kişi, meydanları kırmızı beyaza boyadı Gündem Sahte delil ve belge üreten 28 kişiden 20'si tutuklandı Gündem Türkiye'nin iade talebi ''somut delil'' gerekçesiyle yokuşa sürülüyor Gündem Türkiye, Fethullah Gülen'in tutuklanmasını istedi, ABD ise nedenini sordu Gündem