Çorum ve Hatay şehitlerini son yolculuğuna uğurladı

Çorum ve Hatay şehitlerini son yolculuğuna uğurladı. Şırnak'ta PKK'lı teröristlerin saldırısında şehit olan Özel Harekat Polisi Emre Beker ve Ayhan Kıymacı'ın cenazesine binlerce yuttaş katıldı. Mardin'in Nusaybin ilçesinde devam eden operasyonlarda ise 3 asker ve 1 polis şehit oldu.

Abone ol

Şırnak'ın merkez ilçesinde PKK'ya yönelik operasyonlarda şehit olan Özel Harekat Polisi Emre Beker için memleketi Çorum'da tören düzenlendi.

Beker, Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapıyordu. 2 ay önce geçici görevle Şırnak'a gitti. 28 yaşındaki Beker için Fatih Sultan Mehmet Camisi'nde cenaze namazı kılındı. Kılınan namazın ardından şehit Köy Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Şehit Ayhan Kıymacı için Hatay'ın Dörtyol ilçesinde tören düzenlendi.

40 yaşındaki Kıymacı, 16 yıldır polis memuru olarak görev yapıyordu. Evli ve 2 çocuk babası olan Kıymacı, Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şubesi'nde görev yapıyordu. 15 gün önce Mardin'in Nusaybin ilçesine gönderildi. Şehit Polis Ayhan Kıymacı için Yeşilköy Mezarlığı'nda tören düzenlendi. Törene 10 bin yurttaş, Türk bayrakları ile katıldı. Törenin ardından şehit Polis Ayhan Kıymacı Yeşilköy Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Aynı saldırıda şehit olan Uzman Çavuş Cemil Turan için yarın memleketi Bursa'da cenaze töreni düzenlenecek.

Öte yandan Mardin'in Nusaybin ilçesinde devam eden operasyonlarda 1 polis ve 3 asker şehit oldu.

PKK saldırısında şehit olan Jandarma Özel Harekat Uzman Çavuş Emre Tunce, yarın Ankara'nın Çubuk ilçesinde toprağa verilecek.

Jandarma Özel Harekat Uzman Çavuş Gökhan Bayraktar'ın şehit haberi, İzmir’in Menderes ilçesinde yaşayan ailesine ulaştı. Şehit Bayraktar, yarın kılınacak namazın ardından İzmir'de toprağa verilecek.

Jandarma Özel Harekat Uzman Çavuş Hidayet Atmış yarın Hatay'da son yolculuğuna uğurlanacak.

Aynı saldırıda şehit olan Özel Harekat Polisi Gökhan Osman Karaduman ise yarın Ankara Keçiören'de düzenlenecek törenin ardından toprağa verilecek.

ulusalkanal.com.tr

Ege'de Umut Harekatı'na destek Gündem ABD, F tipi gladyo eliyle Türkiye'yi hedef aldı Gündem Ulusal Kanal Genel Yayın Yönetmeni Adnan Türkkan oldu Gündem Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş'tan derbi açıklaması Gündem