ABD Elçiliğine saldırıda yeni gelişme

Amerika'nın Ankara Büyükelçiliği'ne ateş edilmesi olayına ilişkin gözaltı sayısı 2'den 4'e, şüpheli sayısı ise 5'e yükseldi. Şüphelilerin emniyetteki ifadesi sürerken ilk operasyonda gözaltına alınan Osman Gündaş ve Ahmet Çelikten'in gözaltı süresi 4 gün uzatıldı.

Abone ol

Amerika'nın Ankara Büyükelçiliğine ateş edilmesi olayının soruşturması genişliyor.

Saldırganlardan Osman Gündaş ve Ahmet Çelikten olay günü yakalanmıştı. Soruşturma ilerledikçe ortaya çıkan yeni ayrıntılara göre, şüpheli sayısı 5'e çıktı.

İsmi soruşturmayla anılan yeni 3 kişiden birinin cezaevinde tutuklu olduğu, diğer ikisinin de gözaltına alındığı bildirildi.

20 Ağustos Pazartesi günü saat 5.30'da elçiliğe ateş eden Ahmet Çelikten ile saldırısı sırasında aracı kullanan Osman Gündaş'ın da gözaltı süreleri 4 gün uzatıldı. Ayrıca iki şüpheli hakkında MASAK'tan da rapor istendi. Bu raporla mali hesapları incelenecek şüphelilerin ayrıca HTS kayıtları da araştırmaya alındı.

ulusal.com.tr

MİT ve Emniyet'ten o teröriste nefes kesen operasyon Gündem FETÖ şüphelileri Yunanistan'a kaçarken yakalandı Gündem Şanlıurfa'da skandal görüntü Gündem 'Mesken tapusu' almayan müteahhit su faturasına ortak olacak Gündem