İşte o anlar

Özbek Hoca olarak bilinen Abdullah Buhari suikastinin görüntüleri ortaya çıktı. Çevrede bulunan güvenlik kameralarına takılan saldırıda, Çeçen suikastçi Buhari'yi sırtından vurup kaçıyor. Bu sırada azmettirici olduğu öne sürülen kişi de saldırıyı karşı kaldırımdan izlerken görülüyor.

Abone ol

Özbek Hoca olarak tanınan Abdullah Buhari suikasti kameralara böyle yansıdı.

Buhari'nin 10 Aralık'ta Zeytinburnu'nda öldürüldüğü saldırının, çevredeki binaların güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildiği ortaya çıktı.

Görüntülerde Buhari bir binanın kapısını çalıyor. Kapının açılmasının beklerken bir yandan da telefonla konuşuyor. Çeçen suikastçi Zelimkhan Makhtiev Buhari'nin arkasından yaklaşıyor ve bir anda silahını çekiyor.

Silahını Buhari'nin sırtına dayayan Zelimkhan, tetiği çekip hızla olay yerinden uzaklaşıyor. Buhari'nin ders verdiği dernekten çıkan bir kişinin kaçan tetikçinin peşinden koştuğu görülüyor. Suikasti azmettirmekle suçlanan Sobir Shukurov, olay anında karşı kaldırımda görüntüleniyor.

ulusalkanal.com.tr

F tipi kumpas üçgeni Gündem Belediyelerin borçlarına seçim rötarı geldi Gündem ''Görüş ayrılıkları yeni yılda da sürer'' Gündem ''Antalya'yı terk et'' tebligatı Gündem