Bodrum'da çaldılar Aydın'da yakalandılar

BODRUM'da işyerlerinden hırsızlık olaylarına karıştıkları belirlenerek Aydın'da gözaltına alınan 3 kişi tutuklandı. Polis, zanlılardan birini 'kemerli' burun yapısı sayesinde tespit ettiği öğrenildi.

Abone ol

Bodrum'da değişik marketlerde farklı zamanlarda yaşanan hırsızlık olayları ilgili soruşturma yürüten Bodrum Asayiş Büro Amirliği ekipleri, bazı eşkal bilgilerine ulaştı. Devam eden soruşturmada, işyerleri ve çevresindeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis, hırsızlık olayına karıştığı ileri sürülen 3 şüpheliyi tespit etti. Şüphelilerin kullandığı kiralık otomobilin plakası belirlendi. Çalışmalar sürerken şüphelilerin içinde bulunduğu otomobilin ilçeden çıkış yaptığı mobese kameralarından tespit edilip, komşu il ve ilçe emniyet birimleri ile de irtibata geçildi. Şüpheliler Aydın'daki bir akaryakıt istasyonunda yakalanıp, Bodrum polisine teslim edildi.

Hırsızlık olaylarıyla ilgili soruşturmada eşkal bilgilerine ulaşılmaya çalışan şüphelilerden Hamit P.'nin, kemerli olarak ifade edilen burun yapısıyla polisin dikkatini çektiği öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından 'hırsızlık' suçlaması ile adliyeye sevk edilen Hatip K., Hamit P. ve Günay O. tutuklandı. Sağlık kontrolüne getirildiklerinde basın mensuplarının görüntülü aldığını farkeden şüpheliler, yüzlerini kapatı.

Zanlıların karıştığı belirtilen 3 ayrı marketteki hırsızlık olayında toplam 20 bin lira değerinde içki ve sigara çaldığı belirlendi.

Şüphelilerden Hamit P.'nin geçen ekim ayında bir marketten yaşanan ve en az iki kişinin karıştığı sanılan hırsızlık olayında tek başına güvenlik kamerasına takıldığı ortaya çıktı. DHA

Evinden kokular gelince öldüğü anlaşıldı Yurt Otomobil TIR'a arkadan çarptı: 1 ölü, 1 yaralı Yurt Avcılar'da "tecavüze hayır" sloganı yankılandı Yurt Kar onlar için su kaynağı Yurt