İlk oylar Vatan'a

Aydın'da Vatan Partisi, 7 Haziran'da yapılacak 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde ilk kez oy kullanacak seçmenlerin tercihlerini partilerinden yana yapmalarını istedi.

Abone ol

Aydın Efeler'deki Atatürk Kent Meydanı'nda toplanan Vatan Partisi Öncü Gençlik Üyeleri, 2015 Genel Seçimi’nde ilk kez oy kullanacak olan gençlerden partilerine destek istedi. "İlk oyum Vatana" yazılı pankart açan Vatan Partisi Üyelerine vatandaşlar da destek verdi. Burada açıklamalarda bulunan Öncü Gençlik Aydın İl Başkanı Aykut Güler, üniversitelerde bilimden uzak ve huzursuz bir ortamda bulundukları iddia etti. Güler, şunları kaydetti: “Her 3 gencin 1’i iş bulamıyor, her 5 gencin 3’ü ise eğitim gördüğü alanda iş imkânı bulamıyor. Liseli, üniversiteli, emekçi her türlü genç arkadaşımız kendi geleceğini göremiyor. Büyük kaygı içerisindeyiz. Buradan tüm halkımıza ve gençlere söz veriyoruz; üreten Türkiye’yi kuracağız, bu sorunları birer birer aşacağız. Gülümseyin, Vatan Partisi geliyor.” Genel seçimlerde, ilk kez oy kullanacak olan gençlere de seslenen Güler, “Geleceğimiz için, vatanımız için ilk oyları Vatan’a verelim” ifadelerini kullandı. Öncü Gençlik üyeleri basın açıklamasının ardından Adnan Menderes Bulvarı’na inerek Vatan Partisi broşürlerini dağıttı.

EMRAH DİNÇER

aydinhedef.com.tr

Tabancayla 2 kişiyi vuran genç tutuklandı Yurt Annesini döven babasını göğsünden bıçakladı Yurt 83 yaşındaki astım hastası pencereden düşerek öldü Yurt 16 yaşındaki genç kaza kurbanı Yurt