Nagehan Alçı tazminata mahkum oldu

Abone ol

Ergenekon Davası'nda sanık olduğu dönemde Muzaffer Tekin hakkında yazdıkları nedeniyle Nagehan Alçı tazminat cezasına daha mahkum oldu.

Nagehan Alçı, geçtiğimiz yıl vefat eden Ergenekon kumpası sanıklarından Muzaffer Tekin’e hakaret ettiği gerekçesiyle 10 bin lira tazminat ödemeye mahkum oldu. Alçı, geçtiğimiz ekim ayında da 1740 TL ceza almıştı.

Silivri 2. Asliye Hukuk Mahkemesi’nde görülen davada karar veren hakim, Muzaffer Tekin’e “katil, tetikçi” diyerek hakaret eden Alçı’yı mahkum etti. Tekin Ailesi’nin avukatı Selin Deviren Tahtabiçen, mahkemeye sunduğu dilekçede, Nagehan Alçı’nın daha önce de Muzaffer Tekin’e hakaretten ceza aldığını vurguladı.

Tahtabiçen dilekçesinde, Muzaffer Tekin’in Ergenekon davasında yargılandığını ve kendisine yapılan haksızlıklar ve iftiralardan dolayı kansere yakalanarak hayatını kaybettiğini vurguladı.

RTÜK'ün Ulusal Kanal’a 4 yılda 154 tane ceza kesmesine tepkiler sürüyor Medya Kalemler ve Kılıçlar programı hakkında izleyicilerimize bilgilendirme Medya Rıza Zelyut'un acı günü Medya Dünya, Sultanahmet Meydanı'nda meydana gelen patlamayı böyle gördü Medya