Abdullah Gül çekildi!

Başbakan Erdoğan'ın Cumhurbaşkan adaylığı hesaplarında son aşamaya gelindi. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Gazi Koşusu ardından aday olmayacağını açıkladı. Gül ve ErdoğanTarabya Köşkü'nde bir araya geldi, gündem Erdoğan sonra AKP.

Abone ol

Cumhurbaşkanı aday belirleme sürecinde son dönemece girildi. Başdöndüren temasların arasında Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'den süreci netleştiren açıklama geldi. Abdullah Gül, Gazi Koşusu ödül töreninin ardından Köşk seçimleriyle ilgili gazetecilerin sorularını yanıtladı. "Ben aday olmayacağım" dedi.

Cumhurbaşkanı aday olmayacağını 30 Mart'tan önce Başbakan Erdoğan'a söylediğini açıkladı.

Gül, "Başbakanlığa talip olacak mısınız?" sorulara "aramızdaki işler" yanıtını verdi.

Abdullah Gül'ün açıklamalarıyla AKP'nin Cumhurbaşkanı adayı konusundaki kafa karışıklığı büyük ölçüde ortadan kalktı. Gül'ün sözleri "Erdoğan'ın adaylığı kesin" yorumlarına neden oldu.

Cumhurbaşkanı Gül ve Başbakan Erdoğan Tarabya Köşkü'nde bir araya geldi. Erdoğan sonra AKP'nin durumunun masaya yatırılması bekleniyor.

ulusalkanal.com.tr

Soma A.Ş 'den şok savunma! Gündem İstanbul Askeri Casusluk davasında 1 muvazzaf komutan daha tutuklandı Gündem Salihreis fırkateyni koruma görevi yapacak! Gündem Cemaat Batum'dan rahatsız! Gündem