Türkiye, Rusya, İran dışişleri bakanları Astana'da toplanacak!

Türkiye, Rusya ve İran Dışişleri Bakanlarının Kazakistan'ın Astana kentinde bir araya geleceği belirtildi

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile telefonla görüştü. Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, görüşmede, Afrin ve İdlib başta olmak üzere, Suriye'deki son gelişmeler ele alındı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Zeytin Dalı Harekatı ile ilgili bilgi paylaşımında bulunduğu görüşmede, terörle mücadele konusunda iş birliğini ve eş güdüm içinde hareket etmeyi sürdürme kararlılığı teyit edildi.

Görüşmede, İdlib'de Gerginliği Azaltma Bölgesi'nde yeni gözlem noktaları oluşturma süreciyle ilgili meselelere de değinildi.

İstanbul'da Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve İran Cumhurbaşkanı Ruhani arasında yapılması planlanan zirveden iki hafta önce üç ülkenin dışişleri bakanlarının Kazakistan'ın Astana kentinde bir araya geleceği belirtildi.

ulusal.com.tr

Bill Gates: Hükümet niye benden daha fazla vergi almıyor? Dünya Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Putin ile telefonla görüştü Dünya Suudi Arabistan'da sinema salonları 35 yıl sonra yeniden açılıyor Dünya 'Suriye Ordusu birkaç saate kadar Afrin'e girecek' Türkiye'den açıklama Dünya