TSK: 5 PKK'lı teslim oldu

Bölücü terör örgütüne yönelik operasyonlar aralıksız devam ediyor. Hakkâri Şemdinli'de örgüte ait 1 LAV Lançeri daha ele geçirildi. Şırnak'ın Silopi ilçesinde ise 5 PKK'lı güvenlik güçlerine teslim oldu.

Abone ol

Türk Silahlı Kuvvetleri yurdun her yerinde operasyonlarını gece gündüz sürdürüyor.

Hakkâri'nin Şemdinli ilçesinde arama tarama faaliyeti yapıldı. İncesu Uzuntarla bölgesinde 1 tüp ve 60 kg amonyum nitrat ile hazırlanmış 1 EYP imha edildi. 1 roketatar mühimmatı da bulundu.

Yine geçen hafta ele geçirilen 1 adet AT4 LAV Lançeri daha ele geçirildi.

Şemdinli'nin Derecik bölgesinde çekilen fotoğraflar da basına servis edildi. Mehmetçik, operasyon noktalarını karış karış geziyor. Kış şartlarına rağmen güvenlik güçlerini operasyonlarını yurdun en ucra köşelerinde icra ediyor.

Operasyonların devam ettiği Bingöl Karlıova’da ise tespit edilen 1 el yapımı patlayıcı yok edildi.

Şırnak'ın Silopi ilçesinde ise toprağa gömülü bidon içinde 7 anti-tank mayını ele geçirildi.

Bu arada terörörgütünden kaçışlarda sürüyor. Irak'ın Kuzeyi'ndeki barınma alanlarından kaçan 5 PKK'lı Silopi'de güvenlik güçlerine teslim oldu.

Mehmetçik, hem yurt içi hem Irak'ın kuzeyinde teröristlerin peşini bırakmadı. Haftalarca arazide kalarak operasyonlarını sürdüren güvenlik güçleri, örgüte ağır darbeler indirdi. 1 Kasım 2016'dan 31 Mart 2017'ye kadar toplam 886 terörist etkisiz hale getirildi.

ulusalkanal.com.tr

Ulaşımda kameralı takip Yurt ''Yerel kalkınmada Arsuz'' Yurt Bursa'da traktör devrildi: 1 ölü Yurt Yürüyemeyen köpeğe pazar arabasından yürüteç Yurt