Şehit babası: Bu vatan için gerekirse bin defa ölürüm

O evladını şehit vereli 3 yıl oldu. Piyade yüzbaşı şehit Barış Kırıcı’nın babası Hayri Kırıcı Ulusal Kanal’a konuştu. Kırıcı PKK terörüne meydan okudu. "Ben gerekirse bu vatan için bin defa ölürüm" dedi.

Abone ol

29 Ağustos 2012 tarihinde Hakkari’nin Dağlıca bölgesinde karadan sevkiyatın tehlikeli olduğu bölgelere havadan ulaşan S-70 Skorsky tipi helikopter inişe geçtiği sırada düştü. Talihsiz kazada 5 askerimiz şehit düştü. O şehitlerden biri de Piyade Yüzbaşı Barış Kırıcı’ydı.

Şehit askerin babası Hayri Kırıcı tam 3 yıl sonra Ulusal Kanal ekranlarına konuştu. Artan terör saldırılarına isyan eden Kırıcı "Ben gerekirse bu vatan için bin defa ölürüm" dedi.

Kırıcı, PKK açılımının başladığı 2010 yılından beri şehitlik anıtına Ankara şehitlerinin isminin konulmadığına dikkat çekti.

Cebeci Askeri Şehitliği Mezarlığı başında konuşan Kırıcı mezarlıktaki bakımsızlıktan da şikayetçi.

HABER: CEM BAYAN

ulusalkanal.com.tr

6. filoyu denize döken 68 kuşağı önderlerinden Hasan Yalçın mezarı başında anıldı Gündem Danıştay'ın takipsizlik kararına İMO'dan tepki Gündem PKK terörüne karşı birlik için milli kuvvetler ayağa kalkıyor Gündem Sıkıntılar had safhaya ulaştı! Öğrenciler üniversite kayıtlarını dondurdu Gündem