Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Muhattabımız kuklalar değil kuklacılar"

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Siirt'te yeni bir dönemin işaretini verdi. Dünyanın bir ucundan gelip Türkiye'ye düşmanlık yapan ülkelere net mesaj verdi. "Artık kuklalarla değil, kuklacılarla muhatap olduğumuz bir döneme girdik" dedi. Doğu Akdeniz'de bizi hapsetmek isteyenlere karşı kararlı ve onurlu duruş yaparak kazanacağımızı vurguladı.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Siirt'te yapıtığı konuşmada kritik mesajlar verdi. Yeni bir dönemin başladığını hatırlattı, hedefi açıkladı.

Batıya net mesajlar verdi, Doğu Akdeniz'de kararlılık vurgusu yaptı.

Erdoğan, Türkiye'ye yönelik saldırılar ve "bunları dostlarımızla düşmanlarımızı birbirinden ayırabilmemizi sağlayan birer filtre olarak görüyoruz" dedi.

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkan satırlar:

- "Kuklalarla değil kuklacılarla muhattap olduğumuz bir döneme girdik. Bunun için ne terör örgütleri ne içine çekilmek istendiğimiz kısır siyasi gündemler ne diğer tuzaklar işe yarayacaktır. Hedeflerimize ulaşana kadar mücadeleye, çalışmaya, üretmeye, inşaya, ihyaya devam edeceğiz."

- "Dünyanın bir ucundan gelip Türkiye sınırlarında operasyon yapmayı kendilerine hak görenler Türkiye'nin güvenlik kaygılarını hiçe sayıyor. Bizi sahillerimize hapsedecek ve denize adım atamayacak hale getirecek anlaşmaların peşinde koşanlar Türkiye'nin meşru anlaşmalarına karşı çıkabiliyor."

ulusal.com.tr

Pençe-Kaplan Operasyonu'nda 5 PKK'lı etkisiz hale getirildi Gündem Kadın terörist Nusaybin'de teslim oldu: "Çok pişmanlık duydum" Gündem Emeklilerin ikramiye tarihleri belli oldu Gündem Elazığ'da trafik kazası güvenlik kamerasında Gündem