İsmail Kartal’ın büyük kararsızlığı

Abone ol

Alper'in bileğindeki şişlik büyük ölçüde geçse de tam olarak iyileşmedi. İsmail Kartal, genç yıldızı oynatma konusunda kararsız kaldı. Eğer solda Sow oynarsa, Diego'ya da kulübe yolu gözükecek.

FANATİK gazetesinde yer alan habere göre; Gökhan Gönül, Dirk Kuyt ve Raul Meireles’in Trabzonspor maçı öncesi tamamen iyileşip takımla çalışması yüzleri güldürdü. Ancak Alper Potuk konusundaki belirsizlik İsmail Kartal’ı kadro kurmakta zorluyor. Genç yıldızın durumu, diğer arkadaşlarını da etkileyecek. 23 yaşındaki oyuncunun bileğindeki şişlik büyük ölçüde inse de tam anlamıyla geçmedi. Bu nedenle sağlık heyeti Alper için teknik heyete, “Oynamaya tamamen hazır” raporu veremedi. İsmail Kartal, genç yıldızın oynamaması halinde solda Moussa Sow’a görev verecek. Meireles’i oynatma kararı alan Kartal, bu durumda yabancı kontenjanı nedeniyle son haftaların formda ismi Diego’yu yedek soyundurmak zorunda kalacak. Orta saha Mehmet Topal-Selçuk Şahin-Raul Meireles üçlüsünden oluşacak. Alper Potuk’un görev yapması halinde ise Sow’un kulübede oturması, Diego’nun da Selçuk’un yerine görev yapması bekleniyor. Alper’in durumu, bugün yapılacak son idmanın ardından netlik kazanacak.

En uzun adam başaramadı Yurt 1 IŞİD mensubu yakalandı Yurt Boşandığı eşine kurşun yağdırdı Yurt Şişli'de şüpheli çanta paniği Yurt