Şehit polisler Hakan Yılmaz ve Muzaffer Tufaner için tören düzenlendi

Şırnak'ın İdil ilçesinde şehit olan polis memuru Hakan Yılmaz ve Muzaffer Tufaner için Şırnak 23'ncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı'nda tören düzenlendi. Törenin ardından şehit Hakan Yılmaz'ın cenazesi Karaman'a, Muzaffer Tunafer'in cenazesi de Yozgat'a gönderildi.

Abone ol

Şırnak'ın İdil İlçesi'ndeki operasyonların son gününde şehit olan 2 Özel Harekat Polisi için Şırnak 23'ncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı'nda tören düzenlendi.

Teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan polis memurları için yapılan törene, çatışmada yaralanan silah arkadaşları da katıldı.

Şırnak 23'ncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı'ndaki törene Vali Ali İhsan Su, 23'ncü Jandarma Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Abdullah Baysar, Emniyet Müdürü Celal Sel ve çok sayıda yurttaş katıldı.

Törenin ardından şehit Hakan Yılmaz defnedilmek üzere memleketi Karaman'a, Şehit Polis Muzaffer Tunafer'in cenazesi de Yozgat'a gönderildi.

ulusalkanal.com.tr

Ömer Özerturgut hayatını kaybetti Gündem Zorunlu Trafik Sigortası'nda yer alan 3 madde değişiyor Gündem Aydınlık ve Ulusal Kanal emekçisi Mahmut Şen mezarı başında anıldı Gündem Naksan Holding'e operasyon Gündem